Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Öppen förskola och babycafé

På Lilla liten, Osby kommuns öppna förskola, finns en fin utegård med rutschkana, sandlåda och gungbil. Inomhus finns utrymme för olika aktiviteter.

Varmt välkomna till Öppna förskolan Lilla liten!

Måndag, onsdag och fredag ses vi på familjecentralens innergård. Toalett och skötrum finns då att tillgå i barnvagnsrummet vid entrén. Tisdag och torsdag ses vi på gården t.o.m. den 14 sept. och fr.o.m. den 16 sept. träffas vi inomhus på Lilla liten med de allra yngsta barnen. Medtag gärna eget fika, Öppna förskolan bjuder på kaffe och te.

Vad är den öppna förskolan?

Den Öppna förskolan är en träffpunkt med kompletterande förskoleverksamhet som är öppen för alla barn 0-6 år i vuxens sällskap. Den pedagogiska verksamheten är kostnadsfri och leds av en förskollärare. Här är de vuxna delaktiga och har ansvaret för sina barn.

Den Öppna förskolan är en mötesplats dit du kan gå när du är hemma med ditt barn. På Öppna förskolan får barnen möjlighet att träffa andra barn och du som förälder knyta nya kontakter. Här finns även möjlighet att rådfråga personal i medicinska eller i sociala frågor.

Det behövs ingen föranmälan för att komma till våra aktiviteter, det är bara att komma som man är. Undtaget är särskilda arrangemang där det kan vara möjligt att vi vill ha en anmälan att ni kommer.

Babycafé

På babycaféerna finns förutom förskollärare även personal med från de olika verksamheterna på Familjecentralen, mödrahälsovården, barnhälsovården samt social rådgivning.

  • Från och med torsdagen den 16 september börjar vi med inneverksamhet för de yngsta barnen!
    Tisdagar och torsdagar kommer vi alltså att ses inomhus på Lilla liten medan vi fortsätter ett tag till med att ses på innergården måndag, onsdag och fredag.
  • Lilla liten använder inte längre Facebook.
    Aktuell information kommer istället förmedlas här.

Kontakt

Klicka på personens eller verksamhetens namn och fyll i formuläret för att ta kontakt via e-post.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter.

Adress:

Marklundavägen 8E, Osby

Öppettider

Öppettider på Öppna förskolan

Måndag:
10.00-12.00 (0-6 år med vuxen)

Tisdag:
13.00-15.00 ( 0-1 år med vuxen)

Onsdag:
13.00-15.00 (0-6 år med vuxen)

Torsdag: 
10.00-12.00 (babycafé, 0-1 år med vuxen)

Fredag:
10.00-12.00 (0-6 år med vuxen)