Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Evenemang inställt: Fixa laddplats till elbilen!

Länsstyrelsen Skåne och den kommunala energi- och klimatrådgivningen i Hässleholm arrangerar tisdag den 28 maj två seminarier för att öka kunskapen om hur du kan ordna laddplats för elbilar.

Seminariet i Hässleholm tisdag den 28 maj kommer bjuda på en trendspaning gällande hur läget för elbilen ser ut framöver, möjlighet att samtala med laddoperatörer kring olika lösningar och affärsmodeller samt besvara frågor som: Varför ska laddplatser införskaffas? Hur går det till att installera laddplatser i anslutning till sitt flerbostadshus? Hur debiteras förbrukningen av el?

Det första seminariet riktar sig till dig som är intresserad av laddplatser till en bostadsrättsförening. Här hittar du mer information och anmälan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Det andra seminariet riktar sig till fastighetsägare, förvaltare, företagare och byggherrar som vill veta mer om laddplatser för flerbostadshus och hyreslokaler. Här hittar du mer information och anmälan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Program:

  • Elbilen och framtiden
  • Hur man upprättar laddplatser
  • Resan från tanke till stolpe
  • Mingel med laddoperatörer och andra deltagare i samband med mindre fika

 

Arrangemanget görs inom projektet Elbilslandet Syd och är ett samarbete mellan Länsstyrelsen Skåne och Hässleholms kommun med stöd av Europeiska regionala utvecklingsfonden.