Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Årets stipendium till elever i Vård- och omsorgsprogrammet

Fredagen den 14 juni delades Vård- och omsorgsnämndens stipendium ut till elever i vård- och omsorgsprogrammet, årskurs 2 och 3.

Vård- och omsorgsnämndens stipendium syftar till att lyfta och främja goda resultat inom Vård- och omsorgsprogrammet samt att uppmuntra elever under utbildningen.

Vi gratulerar Emma Andersson i årskurs 2 och Elin Petersson i årskurs 3 till fina insatser och önskar dem all lycka framöver.

Motivering

Emma Andersson 
Du har under dina första två år på vård- och omsorgsprogrammet visat driv och är motiverad att utvecklas både i skolan och i ditt yrkeskunnande. Du sprider glädje och har modet att säga vad du tycker, vilket gör dig till en förebild för andra elever. På din APL har du visat god förmåga att möta vårdtagare och kollegor på ett yrkesmässigt sätt.  

Elin Petersson 
Du har visat positiv framåtanda och utveckling i många av yrkesämnena, är skicklig i yrket och bemöter vårdtagare, anhöriga och övrig personal på ett lugnt, professionellt och inlyssnande sätt. Genom hårt arbete har du uppnått goda studieresultat och på så sätt varit en god förebild för alla på vård- och omsorgsprogrammet. På din APL har du visat god förmåga att handleda och motivera både vårdtagare och personal.