Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Vernissage på konsthallen

Från den 14 december 2019 till 25 januari 2020 är det Amatörkonstutställning i Osby konsthall. Utställningen går att besöka under bibliotekets bemannade öppettider.

Utställningen visar verk från kommunens amatörkonstnärer. Kriterierna för de som ansökt om att delta är att hen ska vara fyllda 16 år, boende i Osby kommun och inte ha konstutövande som yrke.

– Amatörkonstutställningen har blivit en kär tradition som hålls en gång om året. Det är en häftig och viktig utställning att kunna erbjuda där vi lyfter Osbyborna och varje utställning blir unik i sitt slag. Vi välkomnar alla som skapar kreativt för att ta nästa steg att visa upp sina verk och sitt skapande, säger kulturutvecklare Cecilia Pedersen.

Vernissage är lördagen den 14 december mellan kl.10.00-13.00. Finnissage hålls lördagen den 25/1 kl.11-13 och då meddelas vem som har vunnit publikens pris.

Publikens pris går ut på att besökare i konsthallen under utställningsperioden röstar på vilket konstverk som hen tycker bäst om. Varje besökare kan lägga en röst. Priset består av äran och brukar publiceras i tidningen och på kommunens hemsida och sociala medier.

Kontakt

Klicka på personens eller verksamhetens namn och fyll i formuläret för att ta kontakt via e-post.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter.

Bild