Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Evenemangskalendern för hösten 2020 är här!

Hösten är på ingång och det firar vi genom att släppa kommunens höstiga evenemangskalender. Evenemangskalendern samlar och förmedlar information om offentliga evenemang som arrangeras av Osby kommun och kommunens föreningsliv.

Vad vill du hitta på i höst? Kanske prova på dans och yoga, lyssna på föreläsning om klimat och resande eller varför inte gå på vernissage? Bläddra i höstens evenemangskalender så upptäcker du att möjligheterna är många.

Evenemangskalendern ges ut tre gånger per år. Den tryckta kalendern delas ut till alla hushåll i Osby kommun och går även att hämta på biblioteken, kommunhuset och i olika butiker. Här hittar du den även i digital form!

Evenemangskalender hösten 2020 Pdf, 2 MB.

Hur påverkas evenemangen av coronaviruset?

I höst ställer Kultur och fritid om istället för att ställa in. Det innebär att de anordnar anpassade evenemang i enlighet med myndigheternas rekommendationer, till exempel digitalt eller med bokning och ett begränsat antal deltagare. Förutsättningarna för att kunna genomföra vissa evenemang kan ändras, så håll dig uppdaterad på Kultur och Fritids Facebook-sida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..