Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Dubbla julklappar till kommunens anställda stöttar näringslivet

I mars fick alla medarbetare inom Osby kommun en ovanligt tidig julklapp, i form av värdecheckar att lösa in hos lokala butiker och företag. Kommunen har nu valt att fortsätta med julklappsutdelningen!

Pandemin har påverkat kommunens företagare på många sätt. Som ett sätt att mildra effekterna av coronaviruset på näringslivet gick kommunen tidigt i våras in med extra insatser – en av dessa var värdecheckar till alla kommunanställda. Nu delas ännu fler julklappar ut där medarbetarna kan välja bland fina erbjudanden från olika företag i kommunen.

- När vi bestämde oss för att dela ut värdecheckarna i våras tänkte vi att det skulle bli den enda julklappen i år, men sedan kom vi fram till att våra medarbetare såklart ska få dubbla julklappar ett tufft år som det här. Det blir ju som en dubbel julklapp till näringslivet också, säger Niklas Larsson (C), kommunstyrelsens ordförande.

- Vi vill visa vår uppskattning för våra fantastiska medarbetare som har slitit extra hårt i år, och samtidigt stötta de lokala företagarna, säger Petra Gummesson, kommundirektör.

Totalt delar kommunen i år ut julklappar till ett värde av drygt 850 000 kronor.

Bild