Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Välkommen på digitalt möte om Osby kommuns landsbygdsutveckling

Vill du vara med och ge din syn på hur förutsättningarna för att bo och arbeta i hela Osby kommun kan förbättras? Var då med när kommunen anordnar sin första medborgardialog om den nya landsbygdsstrategin!

Var? Hemma hos dig. Vi möts i ett digitalt videosamtal via plattformen Microsoft Teams.

När? Tisdagen den 15 december klockan 18.00 – 18.45.

Hur? Skicka ett e-postmeddelande till mathias.karlsson@osby.se för att säkra din plats, så får du en inbjudan med länk till mötet. Du behöver inte ladda ner Teams till din enhet, utan kan delta i en webbläsare via länken.

Beroende på antalet anmälningar kan vi behöva dela upp det i två olika möten.

Ingen möjlighet att delta?

Medborgardialogen om landsbygdsstrategin kommer att pågå till och med september 2021. Vi kommer att anordna flera möten (förhoppningsvis kan vi träffas fysiskt så småningom) och även dialoger med annat format. Du som invånare får delta när du vill och kan. Det går också bra att lämna skriftliga förslag på åtgärder och andra tankar om hur vi förverkligar strategin via e-post till mathias.karlsson@osby.se.

Varför medborgardialog?

Syftet med medborgardialoger är att hitta ett sätt att jobba med utvecklingsfrågor tillsammans med den breda målgrupp som berörs. Med hjälp av synpunkter från de som bor, verkar i och besöker kommunen kan vi skapa en ännu mer attraktiv kommun och ta fram en konkret handlingsplan för att kunna genomföra strategins intentioner.

Vi hoppas att ni har många tankar och idéer om såväl landsbygdsstrategin som formen för medborgardialogen.

Varmt välkommen med din anmälan!

Kontakt

Klicka på personens eller verksamhetens namn och fyll i formuläret för att ta kontakt via e-post.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter.

Somrig äng, blå himmel och röd stuga