Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Evenemangskalendern för våren 2021 är här – men alla evenemang i januari skjuts upp

I slutet av december trillade vårens sprillans nya evenemangskalender ner i våra brevlådor runt om i kommunen. Med anledning av rådande restriktioner måste vi tyvärr skjuta på de planerade evenemangen i januari månad.

Planeringen inför våren 2021 gjordes under hösten med hänsyn till att vi kan behöva ställa in eller skjuta upp och att nya restriktioner kan komma allt eftersom. Vi befinner oss nu i ett skarpt läge då kommunens bibliotek, ishall och simhallar är stängda för allmänheten till och med den 31 januari 2021. Det innebär även att våra planerade evenemang i januari skjuts upp.

Vi hoppas att ni trots allt kan bläddra i kalendern och finna hopp, inspiration och ljus. Vidare hoppas vi på att kunna genomföra framtida evenemang under våren på ett eller annat sätt, med allas vår hälsa och säkerhet som första prioritet.

Evenemangskalender våren 2021 Pdf, 4 MB, öppnas i nytt fönster.

Det här kan du göra istället

Vi ställer inte in helt och hållet! Under tiden våra evenemang är pausade är du välkommen att njuta av årets alternativa amatörkonstutställning i Osby biblioteks fönster, eller ta en konstpromenad på byn med hjälp av den karta som finns att hitta utanför Osby bibliotek, på kommunens kontaktcenter och i digitalt format här på sidan.

Eller varför inte boka tid för att hämta en härligt fullproppad pysselpåse på biblioteket i Osby? Boka via telefon 0479-52 82 10 eller e-post bibliotek@osby.se.

Var rädda om er själva och varandra!

Karta till konspromenad Pdf, 1 MB, öppnas i nytt fönster.