Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Välkommen till invigning och öppet hus

Lördagen den 23 oktober inviger vi kommunfullmäktigesalen ”Osby” samt Osby kommun Kompetensa. I samband med invigningarna passar vi på att bjuda in allmänheten för att visa upp kommunens olika verksamheter och våra lokaler. Hjärtligt välkommen!

Invigningsdagen den 23 oktober inleds underhållning från kommunala musikskolan och därefter är det dags för kommunfullmäktiges ordförande Dag Ivarsson (M), kommunstyrelsens ordförande Niklas Larsson (C) och kommundirektör Petra Gummesson att klippa bandet och invigningstala utanför kommunfullmäktigesalen klockan 09.30. Det kommer att serveras alkoholfritt bubbel och snittar.

- Medarbetare från många olika verksamheter i kommunen kommer att finnas på plats för att träffa kommuninvånarna, berätta om sin verksamhet och svara på frågor. Vi hoppas det ska bli en trevlig dag där våra kommuninvånare får träffa våra medarbetare och får veta mer om allt spännande vi har på gång i kommunen, säger Petra Gummesson.

FamiljeHuset, Hälsa och omsorgs uppsökande verksamhet, B Innovation som bedriver idrottsutbildning på Ekbackeskolan, räddningstjänsten och ÖGRAB är några av de som kommer att finnas på plats. Är du intresserad av lediga villatomter i kommunen kommer samhällsbyggnadsförvaltningen att kunna svara på frågor om det. Vi kommer även att erbjuda guidade turer i kommunhuset mellan klockan 10.00-11.30.

Tipspromenad och tårta

När klockan slår 10.30 invigs Osby kommun Kompetensas lokaler av kommunstyrelsens ordförande Niklas Larsson (C), där är det dags för dagens andra bandklippning och efter invigningen serveras kaffe och tårta till våra besökare. Osby kommun Kompetensa arbetar med att stötta kommuninvånare till arbete eller studier.

Vårt öppna hus pågår fram till klockan 12.00 och under förmiddagen kommer alla besökare kunna testa sina kunskaper om Osby kommun i vår kluriga tipspromenad.

Välkommen!

Hela programmet

När: Lördagen den 23 oktober klockan 09.30-12.00.

Var: Osby kommuns kommunhus och Osby kommun kompetensa som båda ligger på Västra storgatan.

Bra att ha koll på:

9.30 - Invigning av kommunfullmäktige salen vid Osby kommuns kommunhus. Kommunfullmäktiges ordförande Dag Ivarsson (M), kommunstyrelsens ordförande Niklas Larsson (C) och kommundirektör Petra Gummesson klipper bandet och invigningstalar. Vi bjuder på snittar och alkoholfritt bubbel.

Innan invigningen spelar musikskolan för våra besökare.

Utanför kommunfullmäktigesalen kommer medarbetare från Osby kommun och de kommunala bolagen att finnas på plats i tält för att svara på frågor och informera om sina verksamheter.

10.30 -Kommunstyrelsens ordförande Niklas Larsson (C) klipper band och invigningstalar hos Osby kommun Kompetensa som ligger på Västra storgatan 26. Vi bjuder på kaffe och tårta.

10.00-11.30 - Vi erbjuder guidade rundturer i kommunhuset.

Missa inte vår kluriga tipspromenad under vår invigningsdag. Hjärtligt välkommen!

Albin på Kontaktcenter och resten av oss på Osby kommun önskar dig välkommen till vår invigningsdag.

Albin på Kontaktcenter och resten av oss på Osby kommun önskar dig välkommen till vår invigningsdag.