Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Föreläsning & workshop: Skriv för att läka!

Emelie Hill Dittmer guidar dig genom olika tillvägagångssätt i skrivterapins värld. 

OBS!
Föreläsningen/workshopen blir digital istället och kommer att livesändas via Facebook Live! Följ länken här intill när det är dags.

Onsdagen den 2 februari kl 18:00.

Välkommen till en föreläsning om det skrivna ordets kraft och läkande möjligheter. Att gå på en mjuk vandring genom den egna livsberättelsen genom pennan kan öppna upp för en transformation och ge oss oväntade gåvor i retur. Emelie Hill Dittmer, skrivpedagog, journalist och författare har under åren undervisat hundratals människor i läkande skrivande.

Hösten 2021 debuterade hon med fackboken Skriv för att läka – En guide i
reflekterande skrivande, den första boken av sitt slag i Sverige där forskning, fallstudier, skrivövningar och intervjuer med världsledande experter vävs samman med författarens egen berättelse och ingång i skrivterapins värld.

Emelie Hill Dittmer kommer bland annat att guida dig genom olika tillvägagångssätt och redogöra för den forskning som finns inom området. I föreläsning ingår även interaktiva moment med skrivövningar som vi provar på och samtalar om.

För mer information om föreläsaren: www.emeliehdittmer.com
Arrangör: Osby Kultur & Osby bibliotek

Foto som visar en persons armar och händer, personen håller i en penna och har händerna på en skrivbok och ska börja skriva

Tänk på att det kan komma att ske förändringar i planeringen utifrån nya besked eller rekommendationer. Kontakta arrangören för senaste informationen om det arrangemang ni planerar att besöka.

Har ni några frågor eller funderingar får ni gärna höra av er till oss på osbyfritid@osby.se