Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Osby kommunala musikskola

Välkommen till Musikskolan i Osby kommun. Vi erbjuder ett varierat utbud av kurser för barn och unga som vill delta i en musikalisk verksamhet efter skoltid. Är man vuxen och spelsugen finns det möjlighet till undervisning i mån av plats. Tillsammans skapar vi möjligheter att ha kul och utvecklas inom musik. Undervisningen kan vara i form av individuella lektioner, grupplektioner, i projektform, kortkurser och tillfälliga tematräffar.

Vecka 36 har vi Instrumentvisningar med konsert och information på följande skolor:

Måndag 5/9: Örkenedsskolan / Lönsboda kl. 17.30-19

Tisdag 6/9: Killebergsskolan kl. 17.30-19

Torsdag 8/9 : Hasslarödsskolan i Musikskolans lokaler kl. 17.30-19

 

Bild på undomsband

Vi har kö på en del ämnen medans det fortfarande finns plats på andra. Du kan göra en Intresseanmälan till kurser.

Våra egna lokaler ligger på Hasslarödsvägen 12 i Osby, men vi bedriver undervisning runt om i kommunens skolor.

Välkomna!

Månadsbrev från Åsa Klinthage Andersson/Musikskolechef

Augusti och septemeber

Nu startar vi upp höstterminen 2022 - Heja, heja!

Välkomna till ett spännande läsår. Det är schemaläggning och att kontakta gamla och nya elever som gäller för fullt just nu. Vi håller också med på att förbereda en hel vecka, vecka 36, då vi kommer träffa alla f-klassare, försteklassare och åk-2-are i Osby kommun. Så, kul, ska det bli! Showtime och mötena med barnen är något vi gillar och alltid ser fram emot.

Vecka 36 kommer vi också på kvällarna att ha Info-träffar och konsert med våra fantastiska MusiklärarShowgrupper. Se plats och tid ovan. Läs även artikel i tidningen Espresso och på här osby.se. Det kommer att finnas möjlighet att bekanta sig med Musikskolans lärare, våra kurser, instrument,ämnen och annat som vi har. Jag kommer vara där och vill inget hellre än att höra lite om vad just du skulle önska att få lära på Musikskolan. Alla är välkomna! Ni som är nyfikna på Musikskolan men inte varit hos oss innan, passa på vetja!

Vi ses! Åsa

trumpeter

Kontakt

Klicka på personens eller verksamhetens namn och fyll i formuläret för att ta kontakt via e-post.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter.