Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Osby kommunala musikskola

Välkommen till Musikskolan i Osby kommun. Vi erbjuder ett varierat utbud av kurser för barn och unga som vill delta i en musikalisk verksamhet efter skoltid. Är man vuxen och spelsugen finns det möjlighet till undervisning i mån av plats. Tillsammans skapar vi möjligheter att ha kul och utvecklas inom musik. Undervisningen kan vara i form av individuella lektioner, grupplektioner, i projektform, kortkurser och tillfälliga tematräffar.

Från den 6 februari finns det möjlighet att söka ledigt från skolan för att deltaga i Musikskolan på skoltid. Vill man göra det går man in på Rutin för deltagande i den kommunala musikskolan, under Dokument nedan. Där finns information och en länk till blanketten. Blanketten skickas över till rektor , som sedan meddelar beslut.

Bild på undomsband

Vi har kö på en del ämnen medans det fortfarande finns plats på andra. Du kan göra en Intresseanmälan till kurser.

Våra egna lokaler ligger på Hasslarödsvägen 12 i Osby, men vi bedriver undervisning runt om i kommunens skolor.

Välkomna!


Hej på er!

Redan februari. Alla hjärtans dag står för dörren. Då bjuder vårt KulturCrew in till sitt första evenemang. Det blir en filmkväll på Borgen i Osby. Temat är Kärlek är läskigt! Vi slår upp dörrarna kl. 17.30. Det blir skräckromantiskt film, pyssel och fika. Välkomna.

Torsdagen den 16 februari blir det Musikcafé med de yngsta eleverna på musikskolan på Hasslarödsskolan i Osby. Elev/föräldraföreningen Con Brio har årsmöte under kvällen. Vi startar kl. 18.00. Con Brio bjuder på fika.

Vecka 8 är det sportlov och ingen undervisning. Vårt KulturCrew bjuder in till spelträff på Biblioteket på torsdag den 23/2.

Vi ses och hörs/ Åsa Klinthage Andersson/Musikskolechef

trumpeter

Text

Text

Kontakt

Klicka på personens eller verksamhetens namn och fyll i formuläret för att ta kontakt via e-post.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter.