Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Hyra lokaler och idrottsanläggningar

I Osby kommun hos Barn och utbildning och Kultur och fritid finns det ett antal lokaler och idrottsanläggningar som du kan hyra. Du kan boka dessa lokaler genom att skicka en förfrågan i vårt bokningssystem Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Har du frågor om lokalbokningen kan du e-posta lokalbokning@osby.se eller ringa kontaktcenter på 0479-52 86 00.

Uthyrningen av kommunens lokaler återupptas. Håll dig uppdaterad här. Öppnas i nytt fönster.

Lokaler som Osby kommun äger hyrs ut enligt de riktlinjer och taxor som har tagits politiskt. Kultur och fritid har för föreningar som är aktiva i Osby kommun nolltaxa upp till fyra timmar för möteslokaler, detta enligt ett politiskt beslut (se punkt A).

Riktlinjer för uthyrning av lokaler. Pdf, 64 kB.

Taxor för uthyrning av lokaler. Pdf, 116 kB.

Politiskt beslut kring möteslokaler. Pdf, 734 kB.

Från 1/1 2020 tas en depositionsavgift ut på 2000 kr för privatpersoner vid bokning av Hemgården Killeberg. Depositionsavgift Hemgården beslutades av kommunfullmäktige i december 2019.

Depositionsavgift för Hemgården. Pdf, 356 kB.

I Osby kommun finns det även flera föreningsdrivna hembygdslokaler och i katalogen som listas nedan kan du hitta fyra av dessa. För att hyra dessa lokaler kontaktar du respektive förenings kontaktperson.

 Katalog för övriga samlingslokaler Pdf, 615 kB..

Läs om hur vi hanterar personuppgifter. Öppnas i nytt fönster.


För att få boka en lokal krävs följande:

  • Personen som hyr ska följa Folkhälsomyndighetens regler och rekommendationer, samt ha koll på uppdateringar kring förändringar av dessa.
  • Personen som hyr ska skriva på ett avtal angående ansvar över att regler och rekommendationer från myndigheter efterlevs.

Avtal för att hyra Osby kommuns lokaler hittar du här Word, 49 kB.

Lokaler för möten och arrangemang

Idrottsanläggningar