Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Upplev Osby kommun

Vad roligt att just du har hittat till Osby kommun. Här finns närhet till fantastisk natur, ett varierat kulturutbud och fritidsaktiviteter. På denna sida hittar du samlad information om upplevelser i kommunen, som hjälper dig att hitta dina egna smultronställen.

Stenmur en solig dag, träden är gula


Vad vill du uppleva?

Vill du fiska, vandra, bada eller cykla? Kanske gå på en konstutställning eller fika på något av våra mysiga caféer?

Vi glömmer lätt upplevelserna som finns alldeles utanför vår egen dörr och den fantastiska natur som finns omkring oss. Osby kommun är till ytan Skånes tredje största kommun och naturen är för många av oss en oupptäckt skatt. Här finns djupa skogar, blomstrande ängar, ett stort antal sjöar och 238 öar att upptäcka.

Få tips och information av vårt kontaktcenter

I Osby kommuns kontaktcenter kan du få material inför ditt besök, så som kartor över cykel- och vandringsleder, och tips och information om badplatser och andra sevärdheter i kommunen.

Kontaktcenters öppettider är måndag - torsdag klockan 08.00 - 16.30 och fredag klockan 08.00 - 16.00. För att minska smittspridningen av covid-19 ber vi dig att i första hand kontakta oss via vår växel eller mejl. 

Adress: Västra Storgatan 35, 283 80 Osby
Telefonnummer växel: 0479-528 000
Mejladress: kontaktcenter@osby.se

Hittar du inte ditt smultronställe?

Sidan uppdateras löpande. Tipsa oss gärna via mejl kontaktcenter@osby.se.

När du vistas i Osby kommun under pandemin

Alla har ett ansvar att förhindra smittspridningen av covid-19. Det är viktigt att både besökare och invånare gör sitt yttersta för att undvika folksamlingar, hålla avstånd till andra, ha en god handhygien och stanna hemma vid allra minsta symtom på covid-19. Läs mer om vad du bör tänka på när du besöker kommunen.

Kommunens arbete med coronaviruset och sjukdomen covid-19

Kontakt

Klicka på personens eller verksamhetens namn och fyll i formuläret för att ta kontakt via e-post.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter.