Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Upplev Osby kommun

I Osby kommun strävar vi efter att erbjuda ett brett kultur- och fritidsutbud med många aktiviter att uppleva och göra för våra kommuninvånare och besökare. Oavsett årstid har Osby mycket att erbjuda. Här finns något för alla!

Kultur och fritid strävar efter att erbjuda en meningsfull fritid och ökad folkhälsa genom våra aktiviteter och verksamheter som finns samlade under Se & Göra.

Vi har ett brett utbud av kultur för barn och ungdom såväl som för vuxna. Ett rikt föreningsliv, aktiva studieförbund och privata initiativtagare berikar kommunen med ett stort kultur- och fritidsutbud.

För den aktiva finns bowlingcenter, ishall, stall och tennisbanor. Det finns simhall i Osby och simhall i Lönsboda. Dessutom finns goda möjligheter till rekreation i naturen där du kan vandra, cykla, paddla, fiska och mycket mer.

I kommunen finns det alkoholfria möteslokaler, idrottsplatser för idrott och lokaler för studier som går att boka. Läs mer om vilka lokaler som finns och hur du går tillväga för att boka dem på sidan "Boka och hyra lokaler".

Varje säsong skapar Kultur och fritid en tryckt evenemangskalender där du kan läsa mer om kommunens utbud av kultur- och fritidsaktiviteter.

Kontakt

Klicka på personens eller verksamhetens namn och fyll i formuläret för att ta kontakt via e-post.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter.