Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun
Translate

Om verksamheten

I Osby kommun strävar vi efter att erbjuda ett brett kultur - och fritidsutbud med många aktiviter att uppleva och göra för våra kommuninvånare och besökare.

Besöksenkät 2019

Kultur och fritid genomför årligen en besöksenkät på simhallarna, fritidsgårdarna, biblioteken och ishallen. 2019 års enkäter är nu sammanställda och klara. På våra anläggningar (ishallen ej medräknad) var det 94 % som var nöjda eller mycket nöjda med sitt besök överlag. Kultur och fritids verksamhetsmål på 80 % nöjda besökare, är därmed uppnått. Verksamheterna kommer nu även få ta del av de kommentarer som lämnats i enkäterna.

Stort tack till alla som deltagit i vår besöksenkät!

För besökaren

Vi har samlat all information för dig som besökare på en egen sida. Gå in på Upplev Osby och ta del av information om allt från boende, matställen, butiker och saker att se och göra i kommunen.

För kommuninvånaren

I kommunen finns ett brett utbud av kultur för barn och ungdom såväl som för vuxna. Ett rikt föreningsliv, aktiva studieförbund och privata initiativtagare berikar kommunen med ett stort kultur - och fritidsutbud.

För den aktiva finns bowlingcenter, ishall, stall och tennisbanor. Det finns simhall i Osby och simhall i Lönsboda. Dessutom finns goda möjligheter till rekreation i naturen.

I kommunen finns det alkoholfria möteslokaler, idrottsplatser för idrott och lokaler för studier som går att boka. Läs mer om vilka lokaler som finns och hur du går tillväga för att boka dem på sidan "Boka och hyra lokaler".

Varje säsong skapar Kultur och fritid en tryckt evenemangskalender där du kan läsa mer om kommunens utbud av kultur- och fritidsaktiviteter.

Kontakt

Klicka på personens eller verksamhetens namn och fyll i formuläret för att ta kontakt via e-post.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter.