Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Välkommen på rekryteringsträffar

Är du intresserad av att arbeta inom tillverkningsindustrin? Eller låter jobb inom skola, förskola, fritidshem eller äldreomsorgen som mer lockande? Välkommen på rekryteringsträffar i mars och april på Osby kommun Kompetensa.

Vi erbjuder under våren ett antal rekryteringsträffar på Osby kommun Kompetensa. Den första äger rum torsdagen den 31 mars klockan 13:00-15:30 och då har bemanningsföretaget Montico bjudits in. Rekryteringsträffen riktar sig till dig som är intresserad av ett arbete inom tillverkningsindustrin. Montico erbjuder främst tjänster inom exempelvis montering, svetsning, truck, lagerarbete. Det är meriterande om du har B-körkort.

Onsdagen den 6 april klockan 9:00 –12:00 besöker Synnöve Ottosdotter Ljungberg från Centrala bemanningsenheten och förskolechef Anette Andertoft Osby kommun Kompetensa. Rekryteringen riktar sig till dig som är intresserad av att arbeta inom skola, förskola och fritidshem.

Onsdagen den 27 april klockan 9:00-11:00 besöker Lena Nilsson och Regina Bendz, enhetschefer från Osby kommuns äldreomsorg, Osby kommun Kompetensa. Rekryteringen riktar sig till dig som är intresserad av att arbeta inom äldreomsorg.

Läs mer om Osby kommun Kompetensa och vad vi kan erbjuda

Bild