Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Påskhälsning från kommundirektören

Solen skiner, fåglarna kvittrar och såväl påsken som våren är på ingång. Stort tack till er kommuninvånare och företagare för en fin start på år 2022.

Äntligen har vi på Osby kommun kommit i gång med satsningen på psykisk hälsa, där alla våra medarbetare och politiker ska utbildas för att kunna vara första hjälpen för någon som mår dåligt psykiskt. Att öka kunskapen om psykisk hälsa är en av mina stora hjärtefrågor och jag hoppas att detta ska leda till att fler får den hjälp de behöver.

Parallellt med det fortsätter vårt långsiktiga och omfattande arbete med digitalisering. I projektet Digital mognad håller vi på att undersöka kommunens digitala förmåga och hur den kan utvecklas. Det pågår också ett arbete med att utveckla e-tjänster på hemsidan för att underlätta för våra kommuninvånare och företagare – er som vi finns till för.

Det och mycket mer arbetar vi med på kommunen för tillfället. Nu väntar några dagars ledighet för många av oss innan vi blickar framåt igen.

Slutligen vill jag passa på att tipsa er om alla spännande påsklovsaktiviteter som äger rum i kommunen nu när vi äntligen kan anordna evenemang som vanligt igen.

Med de orden vill jag önska er alla en riktigt skön och härlig påsk!

Petra Gummesson,
Kommundirektör

Bild

Petra Gummesson och hennes befjädrade kompisar önskar alla kommuninvånare en glad påsk.