Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Öppet hus på Skogsgårdens och Rönnegårdens förskolor

Den 19 maj uppmärksammar vi förskolans dag på alla kommunens förskolor och i år firar vi lite extra på Skogsgårdens förskola och Rönnegårdens förskola med öppet hus. Vi vill nu visa upp våra nya fina förskolor – vilket vi inte kunnat göra under pandemin.

Öppet hus på Skogsgårdens förskola och Rönnegårdens förskola börjar klockan 16.00 den 19 maj och därefter ser programmet för seneftermiddagen lite olika ut.

- Hos oss på Skogsgården i Lönsboda bjuds det på underhållning av barnen med sång och musik som leds av våra härliga clowner, berättar Ann-Christin Nilsson som är rektor.

Hon är väldigt stolt och glad över den nya förskolan som öppnade i juni 2020 och ser fram emot att få visa upp den under rundvandringarna den 19 maj. Alla kompetenta pedagoger finns tillgängliga under eftermiddagen för att beskriva hur undervisningen genomsyrar barnen dag på förskolan. Även på Rönnegårdens förskola kommer det erbjudas rundvandringar i förskolan som är ännu nyare och öppnade i november 2020.

- Under vårt öppna hus kommer Tuta & Kör och underhåller våra besökare. Jag ser fram emot att under den här eftermiddagen få träffa vårdnadshavare men också andra som är nyfikna på våra fina lokaler och duktiga pedagoger, säger Annika Martinsson som är rektor för Rönnegårdens förskola.

Förskolans dag kommer också att firas på kommunens övriga förskolor men i år alltså lite extra på Skogsgården och Rönnegården.

Välkommen till öppet hus!

Här kan du läsa mer om programmet för Öppet hus på Skogsgårdens förskola Pdf, 368 kB.

Här kan du läsa mer om programmet för Öppet hus på Rönnegårdens förskola Pdf, 862 kB.


Bild