Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Influencer besöker Osby kommun 4 juni

Under 2022 återupptar Skåne Nordost återigen sina influencersamarbeten för att fortsätta stärka nordöstra Skåne som besöksmål. Helgen den 3-5 juni kommer influencern Ulrika Sjöberg @ulrikasjoberg att besöka bland annat Osby kommun.

För att fler ska få veta vilken fantastisk plats nordöstra Skåne är bjuder Skåne Nordost in influencers som får uppleva en del av allt fint som vår del av landet har att erbjuda.

Nästa besökare är Ulrika Sjöberg @ulrikasjoberg som kommer till oss den 3–5 juni. På sitt instagramkonto blandar hon secondhand och nytt när hon inspirerar sina nästan 20 000 följare kring hem, inredning och upplevelser. Lördagen den 4 juni planerar hon att besöka Svarta Bergen och Kullaro i Osby kommun.

- När vi arbetar med influencers förbereder vi ett program med upplevelser att ta del av i vårt område. Vi ser styrkan i att andra berättar om vad vår destination har att erbjuda, säger Ulrika Fasth som arbetar med mediesamarbeten för Skåne Nordost.

Skåne Nordost är en samarbetskommitté bestående av sex kommuner belägna i nordöstra Skåne: Bromölla, Hässleholm, Hörby, Kristianstad, Osby och Östra Göinge.

Här finner du Ulrika Sjöbergs instagramkonto
Bild på Ulrika Sjöberg

Ulrika Sjöberg är influencer och ska besöka nordöstra Skåne.