Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Lönsboda simhall 50 år

Simhallen i Lönsboda fyller 50 år. Detta firas den 2 - 4 december med tävlingar och aktiviteter. Under helgen betalar badsugna besökare bara 3 kronor per vuxen och 1 krona per barn för att bada. Samma entréavgift som när simhallen öppnades år 1972.

Jubileumshelg med aktiviteter

Under 50-årsjubileet kommer det anordnas olika aktiviteter, tävlingar och utlottningar där besökare kan vinna ett badkort och andra fina priser. Alla som har simmat 50 längder under november är med i en utlottning där vinnaren kommer dras i helgen, berättar Birgitta Svensson, badmästare i Osby och Lönsboda Simhall. I stora bassängen kommer det dessutom finnas en lekbro på fredag, och en flytrutschkana på lördag och söndag.

Samma entrépris som 1972

År 1972 öppnades Lönsboda simhall för första gången. Då var entrépriserna 3 kronor för vuxna och 1 krona för barn. Under hela jubileumshelgen badar besökare för samma entrépriser som år 1972. Alla som fyller 50 i år går dessutom in gratis under hela december, berättar Birgitta Svensson som hoppas på många badsugna besökare under jubileumshelgen.

Program och öppettider 2 - 4 december

Fredag

Morgonsim klockan 6 - 9
Allmänbad klockan 14 – 19.30
Lekbro i stora bassängen

Lördag och söndag:

Allmänbad klockan 9 - 14
Flytrutschkana i stora bassängen

Tävlingar och aktiviteter under jubileumshelgen.