Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Osby kommun träffade Invest in Skåne – vill vara med i leken när företag ska etableras i Skåne

Osby kommun vill vara med i leken när företag ska etablera sig i Skåne, och bjöd därför in Invest in Skåne för att visa vad kommunen kan erbjuda företagen.

- Vi vill visa att Osby kommun är ett bra alternativ när företag ska etablera eller utöka sin verksamhet i Skåne, säger Jimmy Ekborg som är näringslivsutvecklare i Osby kommun.

Är redo när förfrågan kommer

Invest in Skåne, som är en del av Regions Skåne, arbetar med att hjälpa internationella företag som vill etablera eller utöka sin verksamhet i Skåne. I Osby kommun finns industritomter med bra läge, goda transport- och pendlingsmöjligheter, en ny transformatorstation, och ett gott samarbete med företagen. Kommunen tog därför kontakt med Invest in Skåne och bjöd upp dem till Osby för att visa vilka möjligheter som kommunen kan erbjuda företagen.

Vi vill visa att vi kan vara med leken och att vi är redo när Invest in Skåne får förfrågningar från företag som vill etablera sig i Skåne, säger näringslivsutvecklare Jimmy Ekborg.

Under onsdagen fick Invest in Skåne besöka i norra industriparken, träffa företag, representanter från samhällsbyggnadsförvaltningen och näringslivsrådet i Osby kommun, och var mycket nöjda med sitt besök i Osby.

De var mycket nöjda med både programmet och dagen. Vi kommer att fortsätta hålla kontakten med Invest in Skåne och finnas där när de får en förfrågan som matchar Osby kommun, säger näringslivsutvecklare Jimmy Ekborg.

Vill du veta mer om hur du kan etablera ditt företag i Osby kommun?

Kontakta oss på samhällsbyggnadsförvaltningen så hjälper vi dig!

E-post: samhallsbyggnad@osby.se

Kontakt

Klicka på personens eller verksamhetens namn och fyll i formuläret för att ta kontakt via e-post.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter.

Bild

Martin Backlund och Jonathan Herrlin från Invest in Skåne besökte Osby och träffade näringslivsutvecklare Jimmy Ekborg, företag och näringslivsrådet i Osby kommun.