Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Det bästa med Osby – Här kommer vinnarna i fototävlingen

Nu är vinnarna i fototävlingen - det bästa med Osby kommun - korade. Tävlingen anordnades som en del i arbetet med att ta fram en ny översiktsplan för Osby kommun. Bland 54 bidrag har topp fem utsetts och nu kan vi presentera namnen på vinnarna.

Det finns fantastisk natur i Osby kommun, det är naturligt nära helt enkelt. Till den nya översiktsplanen efterfrågade vi därför bilder som kan användas för att spegla det bästa med Osby kommun. Översiktsplanen beskriver hur mark, vatten och den byggda miljön i kommunen ska användas, utvecklas och bevaras de kommande 20 åren.

Bland de 54 olika tävlingsbidrag som kom in har nu de fem vinnarna utsetts. Vi säger extra stort grattis till Daniel Daemi. Hans bild på en ö i Osbysjön skapar en härlig känsla och fångade enligt juryn fototävlingens tema allra bäst. Vinnarbilden och några av de andra bidragen är publicerade i samrådshandlingen för översiktsplanen.

Stort tack till alla deltagare i tävlingen för ert engagemang och fina bilder. Vinnarna kommer också att kontaktas via mail med informtaion om prisutdelning.

Vinnarna i fototävlingen – Översiktsplan 2040

  • Ön i Osbysjön, Fotograf: Daniel Daemi
  • Skogspromenad i pelarsal, Jonstorp Fotograf: Jenny Nilsson
  • Osbysjön, Fotograf: Vildana Tesnjak
  • Hjärtat av Vesljunga, Fotograf: Carro Arvidsson
  • Båt, Fotograf: Daniel Daemi
Bild